Caută
Close this search box.

Peste 570 de kilograme de peşte, confiscate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră ai Grupului de Nave Sulina au descoperit doi cetăţeni români care descărcau dintr-o ambarcaţiune peste 570 de kilograme de peşte fără documente legale de provenienţă, a anunţat, vineri, Garda de Coastă.

În urma unei sesizări primite din partea Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, poliţiştii de frontieră au efectuat, joi, un control în zona unui centru de primă vânzare din Sulina, unde două persoane descărcau peşte dintr-o ambarcaţiune, aflată la mal.

„În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetăţenii români, în vârstă de 48, respectiv 54 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea. Totodată, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 577 de kilograme de peşte, speciile crap şi caras, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documentele legale”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă, citat de Agerpres.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi a altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri