Caută
Close this search box.

Plecări și scandaluri la FCSB

Cu câteva ore înainte de plecarea în cantonamentul din Spania, Moutinho s-a despărțit de FCSB, el aflându-se pe lista neagră a patronului.

Cei de la Fanatik au aflat că următorul jucător care se pregătește să rezilieze cu roș-albaștrii în cel mai scurt timp este Diogo Salomao, mijlocașul de 31 de ani venit la vicecampioană în vară.

Diogo Salomao a venit la FCSB pe 16 iulie 2019, liber de contract după ce se despărțise la Al Hazm, echipă antrenată de Daniel Isăilă. Transferul său a fost prezentat ca o lovitură importantă, Becali plăcându-l de când juca la Dinamo.

Imediat după reunirea roș-albaștrilor din acest an, Fanatik a dezvăluit că patru jucători au fost anunțați de staff-ul tehnic că nu vor pleca în cantonamentul de la Puerto Banus: Moutinho, Salomao, Stan și Belu.

Primul dintre ei s-a despărțit deja de echipa lui Gigi Becali, următorul care va rezilia este Diogo Salomao. Acestuia i s-au prezentat mai multe variante în ultimele zile, dar le-a refuzat una câte una. Edi Iordănescu îl dorește la Gaz Metan Mediaș, Gigi Becali l-a trimis la Voluntari, dar portughezul nu ar mai vrea să continue în Casa Pariurilor Liga 1.

Iar ultima ofertă care a sosit pe adresa mijlocașului de 31 de ani a venit din Ungaria, din Miskolc, al treilea oraș al țării, acolo unde joacă Diosgyor, formație aflată în a doua jumătate a clasamentului în campionatul vecin.

Deși oferta financiară a celor de la Diosgyor se apropia de nivelul salariului pe care-l are Salomao la FCSB, acesta a refuzat mutarea. Putea fi coleg acolo cu doi jucători trecuți prin România, pe la CFR Cluj, Rui Pedro și atacantul Mirko Ivanovski.

25 august 2019 este data ultimului meci al lui Salomao la FCSB, fiind integralist în dezastrul de la Mediaș, 0-4, primul meci al lui Vintilă pe banca roș-albaștrilor

Salomao așteaptă să rupă contractul cu FCSB pentru a-și găsi un nou angajament în zona arabă, acolo de unde a făcut o „haltă” între Dinamo și FCSB. Deocamdată, nu sunt oferte care să-l mulțumească.

Pe lista de disponibilizări a lui Gigi Becali mai sunt Stan și Belu, care momentan nu pleacă de la roș-albaștri. Tot în categoria celor pe care Bogdan Vintilă nu se va mai baza se află Cristi Manea și Adi Popa. Cei doi au ajuns în cantonamentul din Spania doar pentru a se antrena, deoarece nu vor mai juca pentru FCSB în sezonul de primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri