Poliţiştii au cerut luni, sprijinul cetăţenilor, pentru găsirea unui conducător auto care a acroşat, vineri seara, o fetiţă de 11 ani, în timp ce aceasta traversa pe o trecere de pietoni din municipiul Mediaş.

Şoferul a fugit de la locul accidentului, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Sibiu.

„În jurul orei 21,20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroşată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu – Mediaş, persoana aflată la volanul maşinii continuându-şi deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, fetiţa de 11 ani era însoţită de sora sa, în vârstă de opt ani.

„Cele două fete au plecat acasă, iar în jurul orei 21.35, prin S.N.U.A.U. 112, părinţii fetelor au solicitat intervenţia unui echipaj medical care să-i acorde îngrijiri medicale minorei. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaş, fără a necesita internarea”, spun cei de la IPJ.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Mediaş au făcut verificări şi au văzut înregistrările camerelor de luat vederi existente în zonă, însă, până în prezent, autoturismul şi persoana aflată la volan nu au putut fi identificate.

„În acest context, solicităm sprijinul cetăţenilor care pot oferi detalii cu privire la autovehiculul implicat şi la persoana aflată la volan.

Cei care deţin informaţii ce pot conduce la identificarea autovehiculului şi conducătorului sau conducătoarei auto sunt rugaţi să contacteze de îndată Dispeceratul Poliţiei Municipiului Mediaş, telefon 0269/841.212”, se arată în comunicatul IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =