Caută
Close this search box.

Polițiștii din Brăila caută doi indivizi care au jefuit angajatul unui fast food din oraș

Polițiștii din Brăila caută doi indivizi care au jefuit angajatul unui fast food din oraș. În timpul jafului, autorii au purtat cagule și, după ce au amenințat victima cu un cuțit, au fugit cu încasările de o zi ale firmei.

Incidentul s-a produs noaptea, pe o stradă aflată în apropierea unității alimentare.

Victima, un tânăr de 27 de ani, a fost amenințată cu un cuțit și a rămas fără punga în care transporta peste 20.000 de lei.

„Pe 13 ianuarie, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de un tânăr de 26 de ani, angajat al unei unități de alimentație publică, cu privire la faptul că unui coleg i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani provenită din încasări. Cel menționat are 27 de ani, este din Brăila și în timp ce se deplasa pe o stradă din oraș ar fi fost amenințat cu un cuțit de două persoane care purtau cagule pe față și care i-ar fi sustras sacoșa de plastic în care se afla suma de 22.000 de lei. Se fac activități de identificare a persoanelor cu cagulă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri