Caută
Close this search box.

Probleme la PNDL. Peste 50 de milioane de lei nu vor fi DECONTATE de Guvern

pndl

Ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, a anunțat că, în urma controlului efectuat în cadrul programelor PNDL 1 și PNDL 2, zeci de lucrări nu vor fi decontate de Guvernu, din cauza unor nereguli descoperite.

„În perioada 7-18 ianuarie, Ministerul Lucrărilor Publice a continuat verificarea lucrărilor publice. Au fost verificate 139 de UAT-uri, din 8 județe, cu o valoare totală a decontărilor de 320 de milioane de lei, iar dintre acestea au fost găsite 19 solicitări neconforme, cu o valoare de 10 milioane de lei. (…) Pentru PNDL 2 am avut în control 1282 de solicitări, au fost 43 neconforme cu o valoarea de 27 de milioane de lei iar 18 au fost retrase în mod voluntar cu o valoare de 10 milioane de lei. În total în urma acestui control au fost găsite în neregulă lucrări în valoare de 53 de milioane de lei, care vor fi retrase de la plată”, a precizat ministrul Dezvoltării.

Informarea privind problemele constatate de minister a fost inclusă pe ordinea de zi a ședinței de Guvern. De asemenea, ministrul Ion Ștefan a precizat că din această săptămână vor fi decontate lucrările care îndeplinesc condițiile de legalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri