Lia Olguţa Vasilescu denumeşte guvernarea Orban „lepră galbenă”, ca răzbunare faţă de poreclirea PSD drept „ciuma roşie”.

„În trei luni, PNL s-a împrumutat cât PSD în doi ani… Unde sunt băieţii ăia cu lozincile că le plătesc copiii împrumuturile făcute de ‘ciuma rosie’? Nepoţi au să le plătească pe ale leprei galbene?”, a scris Vasilescu, pe Facebook.

Lia Olguţa Vasilescu, lider de seamă al PSD, şi-a început noul an cu o nouă expresie golneasca, împrumutată din limbajul interlopilor. Ea s-a remarcat şi în cursul anului 2019 cu expresii similare.

Încă de pe 1 ianuarie, Olguţa Vasilescu a trântit un „fraierii o muşcaseră”, cu referire la românii care ar fi fost înşelaţi de noul Guvernul Orban, în legătură cu ieftinirea carburanţilor. „Fraierii o muşcaseră” este o expresie din mediul interlopilor.

„Fraierii o muşcaseră… Credeau că de azi se ieftineşte carburantul… A ‘muncit’ guvernul PNL şi de Revelion, doar ca să nu se întâmple…”, a scris Vasilescu, pe Facebook.

Olguţa Vasilescu nu a avut nici o jenă să recurgă la expresii similare chiar şi în timpul lansării oficiale a candidaturii Vioricăi Dăncilă, la prezidenţiale. Într-un discurs în faţa a mii de pesedisti, ea a făcut referire la o expresie suburbană, „are plin frigiderul”.

„Tragic este însă altceva. Că guvernează un partid care în alegeri are 20% şi trece în Opoziţie un partid care a luat 46% la alegeri. Cum s-a întâmplat asta, dragi colegi? Prin trădarea fostului nostru coleg de partid, Victor Ponta. Care ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la PSD-isti. Eu zic să se uite în frigider”, a spus şefa PSD Craiova.

Olguţa Vasilescu, fostă membră de frunte a PRM, lansează deseori invective în spaţiul public, ea spunând deseori că ceilalţi sunt „proşti”. Recent, Vasilescu l-a catalogat drept „retardat” pe protestatarul Marian Morosanu, care are un defect de vorbire după ce a fost bătut de mineri în iunie 1990. De asemenea, despre Victtor Ponta a spus: „Marş la coteţ, potaie”.

1 COMENTARIU

  1. Fă, Anco, fă…fă, ziarsta belejului meu…fă, pe tine nu te-apucă râsul când îţi reciteşti cele scrise, de parcă ar fi fost concepute de unul de clasa a III-a? Fă, n-auzi, fă…v-aţi trezit toţi, peste noapte, jurnaliştii mulii mele, fă, cacu-mă pe lindicul tău murdar? Siktir, că puţi a stârv!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here