Caută
Close this search box.

PSD reacţionează la porecla „Ciuma Roşie”, numind PNL „lepră galbenă”

olguţa vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu denumeşte guvernarea Orban „lepră galbenă”, ca răzbunare faţă de poreclirea PSD drept „ciuma roşie”.

„În trei luni, PNL s-a împrumutat cât PSD în doi ani… Unde sunt băieţii ăia cu lozincile că le plătesc copiii împrumuturile făcute de ‘ciuma rosie’? Nepoţi au să le plătească pe ale leprei galbene?”, a scris Vasilescu, pe Facebook.

Lia Olguţa Vasilescu, lider de seamă al PSD, şi-a început noul an cu o nouă expresie golneasca, împrumutată din limbajul interlopilor. Ea s-a remarcat şi în cursul anului 2019 cu expresii similare.

Încă de pe 1 ianuarie, Olguţa Vasilescu a trântit un „fraierii o muşcaseră”, cu referire la românii care ar fi fost înşelaţi de noul Guvernul Orban, în legătură cu ieftinirea carburanţilor. „Fraierii o muşcaseră” este o expresie din mediul interlopilor.

„Fraierii o muşcaseră… Credeau că de azi se ieftineşte carburantul… A ‘muncit’ guvernul PNL şi de Revelion, doar ca să nu se întâmple…”, a scris Vasilescu, pe Facebook.

Olguţa Vasilescu nu a avut nici o jenă să recurgă la expresii similare chiar şi în timpul lansării oficiale a candidaturii Vioricăi Dăncilă, la prezidenţiale. Într-un discurs în faţa a mii de pesedisti, ea a făcut referire la o expresie suburbană, „are plin frigiderul”.

„Tragic este însă altceva. Că guvernează un partid care în alegeri are 20% şi trece în Opoziţie un partid care a luat 46% la alegeri. Cum s-a întâmplat asta, dragi colegi? Prin trădarea fostului nostru coleg de partid, Victor Ponta. Care ne spune acum că are telefonul plin cu mesaje de la PSD-isti. Eu zic să se uite în frigider”, a spus şefa PSD Craiova.

Olguţa Vasilescu, fostă membră de frunte a PRM, lansează deseori invective în spaţiul public, ea spunând deseori că ceilalţi sunt „proşti”. Recent, Vasilescu l-a catalogat drept „retardat” pe protestatarul Marian Morosanu, care are un defect de vorbire după ce a fost bătut de mineri în iunie 1990. De asemenea, despre Victtor Ponta a spus: „Marş la coteţ, potaie”.

Un răspuns

  1. Fă, Anco, fă…fă, ziarsta belejului meu…fă, pe tine nu te-apucă râsul când îţi reciteşti cele scrise, de parcă ar fi fost concepute de unul de clasa a III-a? Fă, n-auzi, fă…v-aţi trezit toţi, peste noapte, jurnaliştii mulii mele, fă, cacu-mă pe lindicul tău murdar? Siktir, că puţi a stârv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri