Caută
Close this search box.

Răzvan Marin s-a săturat de stat pe bancă, la Ajax Amsterdam

răzvan marin

Răzvan Marin (23 de ani) vrea să strângă cât mai multe minute în tricoul celor de la Ajax și este gata pentru o discuție cu șefii campioanei Olandei. Mijlocașul român și-a sunat impresarul pentru a discuta despre acest aspect.

Internaționalul a fost transferat de Ajax Amsterdam în vară pentru 12,5 milioane de euro, dar nu a impresionat și a fost trecut pe banca de rezerve de antrenorul Erik ten Hag.

”Am vorbit cu antrenorul de vreo două-trei ori, nu prea mi-a spus nimic concret. Voiam să știu ce se întâmplă, pentru că au fost vreo cinci-şase meciuri în care nu jucasem deloc. Mi-a spus să rămân pozitiv, că mă antrenez foarte bine, că o să îmi vină șansa, să am răbdare.

E greu să stai pe bancă, dar nici nu trebuie să iei decizii pripite în astfel de momente. Am vorbit deja cu Pietro (n.r. Pietro Chiodi, impresarul jucătorului). I-am zis așa: ‘Măi Pietro, trebuie să vorbim cu ei, să spună dacă au nevoie de mine sau nu. Mai ales că vin meciuri importante pentru echipa națională’.

Deocamdată nu am luat în calcul să plec sau să evoluez în altă parte sub formă de împrumut. Dar poate că vin ei la mine și îmi spun că nu mai au nevoie de mine, cine știe?”, a spus Marin.

Marin a debutat în tricoul lui Ajax într-un meci de supercupă, împotriva rivalei PSV Eindhoven, scor 2-0. Românul a fost integralist în acea partidă și a câștigat primul său trofeu cu ”lăncierii”.

România va juca la barajul pentru calificarea la Campionatul European pe terenul Islandei, pe data de 26 martie. În cazul în care vor trece de nordici, tricolorii vor juca, tot în deplasare, împotriva învingătoarei dintre Bulgaria și Ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri