joi, iunie 17, 2021
SlideShow
Acasă Sport S-a mai întâmplat doar la cele două războaie mondiale. Australian Open în...

S-a mai întâmplat doar la cele două războaie mondiale. Australian Open în pragul amânării

0

Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului – la care participă și fostul lider mondial Simona Halep – riscă să fie anulat din cauza incendiilor catastrofale din Australia, în foto. Primele meciuri sunt programate la Melbourne pe 13 ianuarie, în calificări. Finala masculină pune punct competiției pe 31 ianuarie.

Din cauza incendiilor fără precedent din Australia, aerul din Melbourne este greu de respirat. Indexul calității a atins atăzi valoarea 138,8, de 7 ori mai mare decât cea normală!

Calificările competiției de la Antipozi sunt programate să înceapă pe 13 ianuarie. Conform presei internaționale, startul lor poate fi amânat, dacă nu cumva chiar întreaga competiție.  În ciuda semnalelor îngrijorătoare, Craig Tiley, președintele Tennis Australia, e optimist: „Facem demersuri fără precedent, analizăm tot ce mișcă, monitorizăm constant calitatea aerului. Avem logistica necesară pentru a asigura sănătatea și siguranța jucătorilor, staff-ului și a fanilor. Nu luăm în calcul amânarea”.

Turneul de la Australian Open a mai fost anulat doar în două perioade, între 1916-1918, perioada primului război mondial, și între 1941-1045, perioada celui de-al doilea război mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here