Caută
Close this search box.

Scandal în fotbal: ”E jenant pentru Dinamo”

Președintele clubului Dinamo București, fostul internațional al Generației de aur, Florin Prunea, a avut o reacție dură după cedarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova.

”Îi doresc multă baftă lui Dan la Craiova. Eu nu am fost implicat în această tranzacție. Dacă nu a crescut suma de 300 de mii e jenant pentru Dinamo”, a fost reacția lui Florin Prunea despre plecarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova.

”Sunt mândru ca am avut un jucător ca Nistor. Cum tratează fotbalul e incredibil. Felicit Craiova pentru că a luat așa jucător, a făcut o afacere incredibilă”, a mai declarat președintele dinamovist pentru prosport.ro.

Informaţiile celor de la Fanatik spun că Dinamo şi Craiova s-au înțeles deja. În acest moment, mai lipseşte doar semnătura jucătorului pe contractul oferit de olteni. Tot cei de la Fanatik au aflat că Universitatea Craiova i-a promis un salariu de 14.000 de euro pe lună lui Dan Nistor plus 120.000 de euro la semnătură, iar oferta este una superioară în comparaţie cu banii pe care îi câştiga la Dinamo. Mijlocaşul de 31 de ani câştiga 11.000 de euro pe lună la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Nistor, contract pe trei ani și jumătate la Craiova

Universitatea Craiova i-a propus fotbalistului un contract cu o durată de trei ani şi jumătate, ceea ce ar însemna o adevărată lovitură financiară dată de Dan Nistor. Fotbalistul ar urma să încaseze 840.000 de euro de la olteni până în vara anului 2023.

În mod firesc, suporterii lui Dinamo au ironizat intens, pe facebook, transferul lui Dan Nistor la Universitatea Craiova. În această toamnă, pe autocarul “câinilor” a apărut o imagine cu chipul fotbalistului de 31 de ani, ceea ce i-a făcut acum pe suporteri să lanseze atacuri la conducerea clubului.

Victor Piţurcă şi-a anunţat plecarea de la Craiova, iar patronul Mihai Rotaru trebuie să se mişte repede pentru ca echipa să aibă antrenor nou la reunire. În locul lui ar putea veni Cristiano Bergodi sau Edi Iordănescu.Universitatea Craiova este foarte aproape de a-l aduce în această iarnă și pe Gabriel Tamaș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri