Poliţiştii harghiteni au declanşat o anchetă după ce în cursul zilei de vineri un schior aflat pe o pârtie din municipiul Topliţa a acuzat faptul că a fost lovit de membrii personalului de serviciu.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Harghita, Poliţia municipiului Topliţa a fost sesizată prin numărul de urgenţă 112 despre faptul că la baza unei pârtii din localitate s-a petrecut o agresiune fizică.

Patrula mixtă care s-a deplasat la faţa locului, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, a constatat că un turist de 21 de ani, din municipiul Târgu Mureş, aflat la schi pe pârtia respectivă, în urma unor neînţelegeri privind urcarea cu teleschiul, ar fi fost lovit cu pumnii şi picioarele de către unul dintre membrii personalului de serviciu.

În urma acestui eveniment, se pare că angajatul respectiv a luat legătura cu alţi colegi, care s-au prezentat la baza pârtiei cu un vehicul de tip ATV şenilat, pentru a lămuri situaţia, iar la plecarea de la locul incidentului, ATV-ul, la bordul căruia se aflau două persoane, ar fi trecut cu şenila stânga faţă peste picioarele tânărului din Târgu Mureş, mai precizează sursa citată.

La sosirea poliţiştilor victima a afirmat că nu are nevoie de îngrijiri medicale şi a refuzat să fie transportat ori să se prezinte spital, însă a acuzat că i-a fost ciobit un dinte, în urma loviturilor pe care le-ar fi primit de la doi bărbaţi din zonă, în vârstă de 43 şi 50 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii efectuând cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

Sursă: Agerpres

44 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =