Caută
Close this search box.

Școală din București, evacuată în urmă cu puțin timp! 16 elevi au ajuns la spital

UPDATE. 16 copii au fost duși de urgență la spitalele Grigore Alexandrescu și Marie Curie. Circa 500 de elevi au fost evacuați.

Alertă în Capitală, acolo unde elevii unei întregi școli din Sectorul 4 au fost evacuați de urgență! Mai mulți copii au acuzat dureri mari de cap, cel mai probabil din cauza unui gaz toxic împăștiat prin toată unitatea de învățământ.

Conform primelor informații, o fată de 14 ani a fost deja transportată la spital. Două echipe de pompieri şi medici intervin în incinta şcolii.

De altfel, la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție. Printre acestea se numără nu mai puțin de 3 ambulanțe de tip SMURD. Una dintre ele a și plecat cu fetița de 14 ani către Spitalul Marie Curie

S-au făcut lucrări de igienizare împotriva gripei

Conform celor de la ISU, doctorii care au ajuns la Școala 133 in sectorul 4 au solicitat de urgență suplimentarea numărului de ambulanțe. Astfel, alte cinci unități sunt pe drum pentru acordarea primului ajutor elevilor.

Potrivit celor de la ISU în școală au avut loc acțiuni de igienizare împotriva gripei. Acestea s-ar fi desfășurat luni, în prima zi a săptămânii, după încheierea programului școlar.

Cu toate acestea, gazul folosit nu a ieșit din sălile de curs. Elevii au venit încă de la primă oră a zilei de marți şi conform celor de la ISU, în clase se simțea un miros înțepător.

De remarcat că școala a fost luată cu asalt de părinți și bunici. Aceștia au venit într-un suflet atunci când au aflat ce se întâmplă și au încercat să afle situația exact a copiilor.

În acest moment alți 5 copii sunt în evaluare medicală și doctorii urmează să-și dea acordul pentru transportul la spital.

Un alt detaliu interesant este acela că la fața locului a fost trimisă și o autospecială pentru victime multiple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri