Caută
Close this search box.

SMURD-ul pe pârtie. Accident terifiant cu un copil, la Sinaia

Din nefericire, acest început de an a venit cu o adevărată avalanșă – tot vorbim de un grav accident în zona montană – de incidente și decese, încă din primele ore ale lui 2020. Joi s-a cerut elicopter SMURD pe o pârtie din Sinaia, ceea ce NIMENI nu ar fi dorit să se întâmple.

„Este o situaţie deosebită. Este vorba de un copil lovit de un adult pe pârtia de schi. 

Ne confruntăm cu un val mare de accidente, în ultima perioadă.

Aici vorbim de un eveniment cauzat de iresponsabilitatea unor practicanţi de schi pentru că trebuie să fim atenţi la cei de lângă noi când practicăm acest sport.

Victimei i s-a acordat primul ajutor de către colegii de la Salvamont Prahova şi Sinaia.

A fost transportată până în locul în care a putut fi preluată de elicopter şi transportată în regim de urgenţă la Bucureşti”, a declarat Sabin Cornoiu, preşedintele Salvamont România, la Antena 3.

Prin urmare, un accident grav s-a petrecut la schi! Un copil de 10 ani este victimă de data aceasta, el aflându-se pe o pârtie, la Sinaia, la cota 2000.Conform primelor informații, starea micuțului este una critică.

Acesta s-a ales cu un traumatism sever al coloanei. Pentru preluarea acestuia a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD, la Cota 1400 din Sinaia, potrivit primelor informații furnizate de Salvamont Prahova.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri