Caută
Close this search box.

Şoc uriaș în showbiz. Cântăreaţă moartă la 21 de ani

Moartea este șocantă și tragică sub orice formă și la orice vârstă ar veni. Cu atât mai mult când e vorba de oameni tineri, chiar foarte tineri, aflați în deplinătatea forțelor și în plină lansare a carierelor.

E foarte șocant și atunci când aflăm de moartea unei persoane de 40 sau de 50 de ani, ca să nu mai vorbim de alte vârste.

Dar revenind la cazul nostru, nu vă mai întrebăm ce părere ați avea să aflați de moartea unei foarte tinere interprete, de numai 21 de ani! O vârstă la care alții abia își încep drumul în viață, dar la care această minunată și profund regretată artistă se afla deja în plină ascensiune și foarte aproape de vârfurile lumii muzicale.

Artista hip-hop americană Lexii Alijai a murit la 21 de ani, în data de 1 ianuarie. Anunţul a fost făcut de cântăreața Kehlani, care a scris pe Twitter că se simte devastată și că regretă pierderea tinerei alături de care a interpretat piesa „Jealous”, potrivit Variety.

„Este cea mai proastă veste! Inima mea este frântă”, a scris Kehlani pe platforma de micro-blogging Twitter. Ea a continuat să spună că se simte „tristă” și „confuză”, numind-o pe Lexi Alijai „sora ei mai mică”.

Deocamdată, nu sunt cunoscute circumstanțele în care Lexii Alijai a murit. Alexis Alijai Lynch, cunoscută ca Lexii Alijai, era o cântăreață hip-hop din Saint Paul, oraș din statul american Minnesota. Era nepoata interpretului și compozitorului de muzică funk Roger Troutman.

Lexii Alijai a ajuns cunoscută datorită pasajelor de rap cântate în piese precum „Exchange”, a lui Bryson Tiller, „Cold Hearted”, a lui Meek Mill, și „Girls Love Beyonce” a lui Drake. De asemenea, Lexii Alijai a lansat propriile ei piese, incluse pe mai multe mixtape-uri, primul dintre ele fiind „Super Sweet 16”, în 2014.

Pe lângă Kehlani, mulți alți muzicieni importați, printre care A$AP Rocky, Future, The Roots, Lizzo, Post Malone și Anderson Paak, și-au exprimat regretele pe rețelele de socializare online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri