Sorina Matei, realizatoare de emisiuni la B1 TV, susţine că a fost contactată duminică de parlamentarii olandezi, pentru a oferi consultanta în privinţa unui registru european al agresorilor sexuali.

„Ca sa vedeti ca sunt oameni si oameni, politicieni si politicieni. Ma contacteaza parlamentarii olandezi astazi, dupa ce mi-au trimis ieri pozitia exclusiva pe subiectul pedofilului din Romania al Guvernului Olandez, sa-mi spuna ca ar trebui sa ne gandim ca sa se creeze un registru european al sex offenders in care statele europene sa se tina la curent, sa dea alerte, sa schimbe informatii, iar Romania ar trebui sa fie printre primele state care sa ceara asta. Pentru ca problema e mare si va reveni”, susţine Matei, pe Facebook.

Realizatoarea TV afirmă însă că nu are cu cine vorbi la nivelul statului român, pentru a nu-i dezamăgi pe parlamentarii olandezi.

„Io sunt de acord cu ei, oamenii sunt foarte implicati, cand se apuca de o treaba o iau in serios si o duc pana la capat, mi-as dori sa existe si la noi politiceni la fel de seriosi implicati pe o chestiune din aceasta grea. Acum, io cu cine sa vorbesc lucrurile acestea din Romanica nene?

Nici de anchetele cu fetitele agresate nu se stie nimic, desi o situatie e din 2016, n-au investigat-o nici burtosii politiei, nici aia ai procuraturii. Nici nu se mai discuta, desi au trecut doar 3 luni. Dar daca nu se mai discuta, asta nu inseamna ca problema a trecut, ca nu suntem in continuare rezervor de carne vie. Vedeti pe tiparul oamenilor astia vreun politician de la noi serios si implicat pe vreo treaba grea, mare, sa rezolve vreo chestie din care sa n-aiba avantaje personale, oricare ar fi ea?

Nu uitati ca acestia sunt parlamentari chiar din coalitia de guvernamant olandeza care si-au luat la intrebari propriul guvern si ministri referitor la o problema spinoasa, cand nu erau obligati de nimeni si de nimic nici sa miste vreun deget. Dar au facut-o, de 100 de ori mai puternic decat cei de la noi, care se piteau prin vagauni de viteji ce sunt, ca sa nu discute o realitate a Romaniei.

Ia ganditi-va cum reactioneaza la noi parlamentarii din partidele de guvernamant cu propriile guverne? Ode, osanale, plugusoare, pupincurisme. L-ati vazut pe vreunul sa-si ia la intrebari ministrii sau Guvernul propriu pe problemele reale sau esecuri ale sistemelor pe care nu le rezolva?”, a mai scris Sorina Matei.

86 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =