Miliardarul George Soros afirmă că nimic nu împiedică Facebook Inc. să împrăștie dezinformări și că gigantul IT ar putea conspira cu Donald Trump pentru realegerea acestuia, potrivit Bloomberg.

“Cred că este un fel de operațiune sau înțelegere de asistență informală reciprocă care se dezvoltă între Trump și Facebook,” a afirmat miliardarul de 89 de ani, la World Economic Forum, în Davos. “Facebook va lucra pentru realegerea lui Trump iar Trump va lucra pentru a proteja Facebook iar această situație nu poate fi schimbată și mă îngrijorează foarte mult rezultatul din 2020.”

Soros nu a oferit niciun dovadă pentru afirmațiile sale. “E pur și simplu greșit,” a declarat un purtător de cuvânt al Facebook, Andy Stone, citat de Hotnews.ro.

Soros a folosit în mai multe rânduri discursul anual de la Davos pentru a critica rețelele sociale. În 2018, a comparat Facebook cu o companie de jocuri de noroc care favorizează dependența utilizatorilor iar anul trecut a cerut din nou reglementarea marilor companii de IT.

46 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. si noi credem ca domnul soros e un om politic abil, un investitor excelent dar are ceva cu mos craciun de l-a interzis in america. de aia ar fi bine sa mai apara un soros dar care sa tina la mos craciun. open society ne dorim si noi dar intre oameni si nu intre animale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =