Caută
Close this search box.

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Pacienţi decedaţi, abandonaţi pe scările interioare ale unității

Decedaţi ambalaţi în saci de plastic şi abandonaţi pe scările interioare ale spitalului. Se întâmplă în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, potrivit deputatului Emanuel Ungureanu care a prezentat imagini în acest sens.

„La Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti patronat de iubita lui Sorin Oprescu, Adriana Nica, morţii sunt abandonaţi cu orele pe scările interioare în dispreţ total faţă de cel decedat”, arată deputatul.

Autoritatea Naţională pentru Managementului calităţii în Sănătate(ANMCS) ar fi trebuit să verifice în timpul procedurilor de acreditare dar şi după dacă aceste proceduri de manipulare a pacienţilor decedaţi sunt respectate, mai arată politicianul. Ungureanu mai scrie că pe secţiile din spital, pacienţii morţi nu sunt protejaţi de saci negri aşa cum este normal şi se procedează la UPU ci sunt înfăşuraţi într-un simplu cearceaf ordinar. „Este inutil să vă spun că imaginea unui câine vagabond şi sacii de gunoi de la intrarea în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti sunt parte din peisajul cu care ne-am obişnuit în spitalele din Bucureşti”, mai scrie Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri