E foarte cunoscut printre fanii emisiunii ”Românii au Talent” și a fost arestat preventiv joi seara, pentru 30 de zile, fiind acuzat că era chiar şeful unei reţele de trafic de etnobotanice.

Mai mult de atât, tot el ar fi încercat să violeze și un minor după ce puştiul l-ar fi căutat acasă pentru a-şi procura droguri, informează adevarul.ro.

Un concurent de la celebra emisiune Românii au Talent, difuzată de Pro TV a ajuns în arestul poliției pentru trafic de droguri. Cei care au descoperit adevăratul talent al lui Marcel Manoliu, cunoscut drept Marcel „Strong”, au fost nimeni alții decît procurorii DIICOT.

Prin urmare, Marcel „Strong” a fost arestat pentru trafic cu etnobotanice

Marcel „Strong” vindea etnobotanice la plic pentru 10-20 de lei
În urma unor percheziţii DIICOT, procurorii l-au dus la audieri pe Marcel Manoliu, pe soţia acestuia, Lili Manoliu, pe Eduard Cristian Hacman şi pe Adrian Costel Volanchi, acuzaţi că au făcut parte dintr-o reţea prin care vindeau etnobotanice, iar printre clienţi erau şi minori.

Drogurile erau vândute tuturor cu preţuri cuprinse între 10 şi 20 de lei pliculeţul, fătă ca vedeta emisiunii ”Românii a Talent” să se gândească la urmrile acțiunilor sale.

320 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =