Caută
Close this search box.

Sunt veri, sunt căsătoriți și vor fi părinți: „Dragostea noastră nu e infracțiune! Legea trebuie schimbată”

S-au îndrăgostit nebunește, iar în scurt timp erau divorțați. Nu au ținut cont că relație lor era interzisă, atât de legile morale, biologice cât și cele ale statulu în care trăiau.

Verișorii amorezi ar putea fi condamnați la cinci ani de închisoare și o amendă de 10.000 de dolari pentru nașterea băiețelului lor, căci în Utah relațiile sexuale între rude sunt interzise prin lege. Angela, care este însărcinată în cinci luni, a declarat pentru New York Post:

„Am avut grijă când am rămas însărcinată. Toată lumea îmi spunea să fac avort, că bebelușul ar putea ieși cu probleme din cauza faptului că suntem verișori. Am făcut toate testele, iar medicii ne-au asigurat că vom avea un băiețel perfect sănătos.”

Michael Lee și Angela Peang , din Utah, SUA, sunt verișori. Cu toate că erau căsătoriți cu alte persoane (care nu le erau rude de sânge), cei doi au început o aventură după ce s-au reîntâlnit la o petrecere de Crăciun.

Ca să se poată căsători, cei doi au părăsit Utah, ceremonia având loc în Colorado, unul dintre statele în care legalizarea relației lor este legală.

Angela mai are trei copii din prima ei căsnicie, a explicat de ce au ales să se căsătorească.

„Nu ne-am căsătorit pentru că am fi religioși. Am vrut să ne consolăm familia, sperând că în felul ăsta ne-ar accepta alegerea.”

Cuplul a lansat o petiție prin care cer legalizarea căsătoriilor între verișori și în statul Utah.

„Din punctul nostru de vedere, este o lege învechită și trebuie schimbată. Dragostea noastră nu este o greșeală.”

Până acum, au reușit să strângă peste 1.500 de semnături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri