Caută
Close this search box.

Surpriza ANULUI în politică. Traian Băsescu revine la Primăria Capitalei!

Traian Băsescu

„O veste bună este că Guvernul Orban şi-a respectat angajamentul pe care l-am semnat atunci când am semnat protocolul de susţinere a Guvernului de a reveni la alegerea primarului în două tururi. Este un lucru extraordinar, pentru că în felul acesta resetăm întreaga administraţie publică locală, pentru că România are nevoie de primari validaţi în două tururi şi obiectivul nostru este aproape de a fi realizat. Avem 2.500 de propuneri de canidați pentru alegerile locale. Este o dovadă că partidul nostru este un partid de structură viu şi dispus să intre în orice bătălie”, a declarat Tomac în deschiderea Consiliului Naţional PMP, dde vineri. De asemenea, acesta a anunţat că fostul deputat ALDE Ion Cupă s-a înscris în PMP.

Dar bomba momentului este alta. Traian Băsescu e la un pas de a reveni la Primăria Capitalei. Iar dacă ne cereți părerea, ei bine, da, Traian Băsescu va reveni.

Liderul PMP Eugen Tomac a precizat vineri, potrivit Digi24, că fostul președinte al României, Traian Băsescu, poate oferi oricând ”surprinză pe scena politică”, în privința primăriei Capitalei.

Din spusele acestuia orice este posibil, în privința candidaturii. „E o decizie pe care o poate lua doar domnia sa, dar vom avea un candidat puternic. Preşedintele Băsescu oricând poate oferi surpriza pe scena politică. Să nu ignore nimeni mesajul lui când a spus: eu nu mi-am încheiat un mandat câştigat în primul tur în 2004. Deci oricând poate oferi o surpriză”, a declarat Eugen Tomac, despre o eventuală candidatură a fostului preşedinte Traian Băsescu la Primăria Capitalei.

Reamintim că Traian Băsescu a mai fost primar al Capitalei în mandatul 2000-2004. Apoi, acesta a câştigat şi următorul mandat, însă în decembrie 2004 a câştigat primul mandat de preşedinte al ţării, astfel că a fost nevoit să renunțe la primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri