Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a lansat acuze grave la adresa Guvernului Orban, după ce Florin Cîţu a dat indicii că ar putea urma o criză financiară.

„Luând după ce declară foarte des dl Cîţu, este posibil să fie o criză. Să nu uităm că dânsul a început cu stângul guvernarea, când a anunţat un deficit mai mare decât era nevoie pentru 2019, iar asta o vom dovedi cu cifre exacte, pentru că este o situaţie artificială creată de Guvernul Orban.

Se vede clar că dl Cîţu se fereşte să dea un răspuns clar pentru creşterea pensiilor. Eu vă spun că nu e prinsă în bugetul pe anul ăsta creşterea pensiilor. La vremea când a fost votată legea pensiilor, nimeni nu s-a opus, iar astăzi sumele nu sunt prinse în buget.”, a declarat Eugen Teodorovici la Antena 3.

Acuze grave la adresa PNL

„Vor declanşa o criză în mod voit pentru a nu creşte pensiile. Ultimul raport făcut de agenţia de rating Standard and Poor’s spune, practic, de ce vor liberalii anticipate. Totul pentru a nu aplica niciun fel de mărire după vot, pentru că populaţia nu i-ar mai putea sancţiona la vot. În primăvară, România va primi un rating de ţară negativ, iar de acolo va începe dezastrul pe care PNL îl scapă uşor printre dinţi.”, a mai spus fostul ministru.

Florin Cîţu, semnal de alarmă

„Toată lumea vorbeşte de creşterea salariilor şi alocaţiilor, dar nimeni nu vorbeşte despre ce s-ar întâmpla dacă izbucneşte o nouă criză”, a spus Florin Cîţu.

59 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 7 =