Magistrații instanței supreme sunt așteptați să pronunțe azi decizia cu privire la recursul în casație formulat de fostul lider PSD Liviu Dragnea în dosarul în care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare.

Liviu Dragnea a spus săptămâna trecută, în fața magistraților de la instanța supremă, că a folosit recursul în casație deoarece de opt luni se află în spatele gratiilor, deși este nevinovat, iar procurorii au spus mai multe neadevăruri în acest dosar.

„Vreau să mă refer la un neadevăr, și anume că eu le-am cunoscut pe Anisia și Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet Nu am inițiat acest recurs doar pentru că aș fi nevinovat, pentru a ieși cu orice preț din închisoare.

Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziția dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteți casația. (…) Cred cu tărie în nevinovăția mea”, a spus fostul lider PSD, în fața instanței supreme.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în luna mai, în Dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 6 =