Caută
Close this search box.

Un camionagiu român şi-a tras curent electric dintr-un felinar, în Germania

​Duminică, în jurul orei trei dimineața, o patrulă de poliție germană a făcut o descoperire neobișnuită. Nevoia te face inventiv, se spune. Acest lucru se aplică și unui conațional al nostru.

Șoferul de 39 de ani și-a tras, în camionul parcat, curent electric de la un felinar stradal. S-a uitat la televizor, s-a distrat, apoi s-a culcat. Distracția cea mare a venit mai târziu.

Patrula de poliție inspecta zona comercială Nohra, din Weimar (landul Turingia). „Aici se afla un camion parcat, din care, evident, a fost trasă o linie electrică de la un felinar stradal”, se spune în comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliție din Weimar.

O inspecție mai atentă a relevat faptul că o clapetă de protecție de pe catargul lămpii stradale era deșurubată, iar cablurile erau conectate la bateriile camionului, printr-un transformator de curent.

În cabină dormea un român în varstă de 39 de ani. După ce a fost trezit, acesta a recunoscut că proceda astfel, pentru a-și putea alimenta cu curent electric „aparatele de distracție”. Poliția a identificat un televizor și o antenă parabolică. Cablurile și transformatorul de curent au fost securizate la fața locului.

Românul a fost dus la postul de poliție, iar după achitarea unei cauțiuni, a fost lăsat liber. Însă aceasta nu e totul: pentru sustragere de energie electrică, i s-a întocmit un dosar care urmează a fi înaintat în instanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri