Caută
Close this search box.

Un consilier PSD focşănean a venit la şedinţa Consiliului Local în pijama

psd

Un consilier local din Focşani, Radu Niţu (PSD), a venit îmbrăcat cu pijamale la şedinţa Consiliului Local Focşani.

„Când nu-şi ameninţa colegii cu împuşcarea, domnul consilier local focşănean Radu Nitu – PSD – vine la şedinţele de CL cu pijamalutele verzi pe sub pantaloni, lucru care îmi întăreşte ideea că unii aleşi ar trebui controlaţi, din când în când, la scufiţa. Nu obişnuiesc să mă leg de stilul vestimentar al oamenilor, dar, având în vedere că domnul Nitu are antecedente în ceea ce priveşte reacţiile de om cu scufiţă-n deranj, am ales să vi-l prezint în toată splendoarea lui patologică”, informează jurnalistul Sebastian Oancea.

Radu Niţu (PSD) este urmărit penal după ce i-a ameninţat în două rânduri pe liberali.

Pe 30 mai 2019, în şedinţa Consiliului Local Focşani, Radu Nitu a fost înregistrat în timp ce-i spunea unei cunoştinţe să ia pistolul şi să-i împuşte pe consilierii PNL: ”Ia pistolul şi împuşcă-i. Ai fost militar. Uite-i pe aia, că nu votează niciun proiect”.

Pe 1 iunie 2019, consilierul PSD l-ar fi ameninţat acrualul ministru al Dezvolatrii, Ion Ştefan, pe când acesta era alături de unul dintre copiii săi, notează ziaruldevrancea.ro. „Dacă aş avea un pistol, te-aş împuşca, pentru că tu eşti vinovat!”, i-ar fi spus Nitu lui Ştefan.

Iniţial, procurorul de caz focşănean a clasat cauza pentru săvârşirea infracţiunilor de purtare abuzivă şi ameninţare. Apoi, urmare a plângerii grupului de consilieri locali PNL, procurorul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus ordonanţa de infirmare a soluţiei de clasare şi redeschiderea urmăririi penale faţă de Niţu Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri