Caută
Close this search box.

Un elev de clasa a VI-a de la un liceu din Constanţa s-ar fi aruncat de la etajul 2 al unităţii de învăţământ

Un elev de clasa a VI-a de la un liceu din municipiul Constanţa s-ar fi aruncat, marţi, de la etajul doi al unităţii de învăţământ, el fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, copilul, în vârstă de 12 ani, a suferit multiple traumatisme, ancheta poliţiştilor privind cauza şi împrejurările celor petrecute fiind în derulare.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că un băiat, de 12 ani, elev al Liceului ‘George Călinescu’ din municipiul Constanţa, ar fi căzut de la etajul 2 al unităţii de învăţământ. Copilul a suferit multiple traumatisme şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii constănţeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. (…) Conform primelor cercetări desfăşurate, elevul s-ar fi aruncat de la etajul doi”, a transmis IPJ.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” a anunţat că la faţa locului au intervenit două autospeciale SMURD de la Detaşamentul Palas.

„Băiatul a fost evaluat medical şi transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite”, au menţionat reprezentanţii ISU.

Conform Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, în timpul producerii evenimentului elevul nu era în timpul orelor de curs, acesta aruncându-se în gol de la o fereastră de pe holul instituţiei de învăţământ. În acest caz a fost declanşată şi o anchetă internă.

„Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic ‘George Călinescu’ Constanţa s-a aruncat de la o fereastră, de pe holul instituţiei (etaj 2) în această dimineaţă. Nu era în timpul orei”, a informat ISJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri