Caută
Close this search box.

Un politician de vârf a încercat să intervină pe lângă Kovesi, când aceasta conducea DNA

kovesi

Laura Codruta Kovesi a relatat, în premieră, modul în care un politician de rang înalt a încercat să intervină la vârful DNA. Ea a spus într-un interviu pentru pentru SportED Talks, că o „persoană importantă” i-a transmis un mesaj, printr-un coleg procuror, prin care îi cerea să se imprietenească cu unii şi „să îi aresteze pe ceilalţi”.

„Când eram la DNA, a venit un coleg şi mi-a spus: ‘Uite, m-am întâlnit în aeroport cu o persoană importanta’, mai bine să nu-i dăm numele, şi a zis ‘sefa ta greseste’. Colegul meu a întrebat: ‘Cu ce greşeşte?’. ‘Pai prea îi ia pe toţi, cu unii ar trebui să se împrietenească şi să-i aresteze numai pe ceilalti’.

Şi când mi-a zis colegul m-a pufnit râsul, ştiam cine este persoana, şi în spaţiul public poza tot timpul în cel care este egal şi să nu facem justiţie selectivă, dar mesajul transmis mie era ‘imprieteneste-te cu unii’. I-am zis colegului: ‘Pai atunci facem justiţie selectivă…, noi trebuie să ne facem treaba, indiferent… nu putem să avem prieteni în poziţia asta. Avem prieteni acasă, în familie, în timpul liber, dar la serviciu toţi sunt egali’. Deci acesta este un fel de feedback pe care îl primeşti”, a relatat Kovesi.

Singura „persoana importantă” care a folosit obsesiv expresia „justiţie selectivă” este Călin Popescu Tăriceanu.

Iată doar câteva titluri din presa ultimilor ani:

C.P. Tariceanu: DNA e un instrument politic care face justitie selectiva – Radio Romania Actualitati, 22.11.2017

Calin Popescu Tariceanu o acuza pe sefa DNA ca face „justitie selectiva” – Digi24, 26.06.2016

Tariceanu, atac la Kovesi: Sefa DNA are o abordare gresita. Face justitie selectiva! – B1 TV, 27.06.2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri