Caută
Close this search box.

USR începe procedura de demitere a lui Sorin Grindeanu de la ANCOM

sorin grindeanu

Europarlamentarul USR Clotilde Armand le solicită parlamentarilor USR să demareze procedurile de demitere a lui Sorin Grindeanu de la şefia ANCOM, având în vedere că acesta se implica tot mai mult activităţile politice ale PSD.

„Dl. Sorin Grindeanu ne tot ameninţă cu întoarcerea lui în PSD şi ne oferă lecţii de guvernare din postura de preşedinte ANCOM. Acum, ar fi tare bine dacă colegii USR din Parlament şi din Comisia pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (Cătălin Drula) fac toate demersurile să-l demită. Nu de altceva dar dl Grindeanu încalcă legea în acest moment. Totuşi, dacă a fost răsplătit de Dragnea în 2017 cu funcţia de preşedinte ANCOM asta nu înseamnă că romanii trebuie să plătească din buzunarul lor trocurile PSD.

PS. Să nu mai zic despre cum a obţinut postul de asistent universitar după ce a ‘scris’ o carte care este de negăsit”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat că nu are voie în acest moment să fie membru de partid, dar asta nu înseamnă că nu va deveni în perioada următoare. În plus, Grindeanu a spus că are trei luni de zile la dispoziţie pentru a ieşi din eventuala stare de incompatibilitate.

Sorin Grindeanu a fost întrebat dacă a revenit în PSD şi a spus: ”Conform legii, eu nu am voie să fiu în acest moment membru de partid. Asta nu înseamnă că nu o să devin în perioada următoare”.

În plus, Grindeanu a mai spus că, tot conform legii, are trei luni de zile pentru a ieşit din eventuala stare de incompatibilitate, iar Marcel Colacu, prezent la cnferinta de presă, a spus: ”Va respecta legea”.

Întrebat dacă va semna astăzi adezunea pe care a primit-o de la Alfred Simonis, Grindeanu a spus: ”Îmi plac provocările. Îi mulţumesc la Freddy (pentru formularul de adeziune – n.r.), dar nu o să îi dau azi satisfacţia asta”.

În plus, Grindeanu a spus că revenirea în PSD nu are legătură cu obţinerea vreunei funcţii.

”Revenirea în PSD nu are nicio legătură cu a avea sau nu o funcţie de conducere. Sunt om de stânga. Am văzut că Grindeanu pune condiţii pentru revenire. Eu nu îmi perimit să pun condiţii partidului care m-a ajutat”, a mai spus Grindeanu.

Anterior, Sorin Grindeanu a primit de la Alfred Simonis, ales preşedinte al PSD Timiş, un formular de adeziune, iar în discursul său Grindeanu a vorbit ca şi când ar fi deja membru PSD. De asemenea, Marcel Ciolacu l-a felicitat în discursul sau pentru revenirea în partid. În prezent, Grindeanu este şef al ANCOM şi nu are voie să fie membru de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri