Caută
Close this search box.

Va fi primăvara arabă? Moment decisiv în fotbalul românesc

  • 9 este locul pe care îl ocupă Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1, cu 28 de puncte după 22 de etape
  • 500.000 de lei (aproximativ 105.000 de euro) vor să strângă suporterii din PCH, în cadrul programului DDB, pentru a-i da lui Ionuț Negoiță ca să plătească licența, iar în contul acestor bani să obțină de la acesta un pachet de 10% din acțiunile clubului. Până pe 16 ianuarie, fanii din PCH strânseseră 435.000 de lei în acțiunea lor de salvare a echipei

Un grup de investitori arabi este pe cale să o cumpere pe Dinamo de la Ionuț Negoiță. Șeicul Tahnoon Nimer din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, actualul patron al lui Charlton Athletic (liga secundă din Anglia), a făcut anunțul referitor la negocierile pe care le poartă, conform Fanatik.

Șeicul Tahnoon Nimer este reprezentantul unui puternic grup de investiții din EAU, „Abu Dhabi Business Development”, și a declarat într-un interviu planurile pe care le are legate de cumpărarea lui Dinamo.

„Suntem pe cale să achziționăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract” – Tahnoon Nimer

Numai că, pentru a cumpăra echipa din Șoseaua „Ștefan cel Mare”, arabii au pus mai multe condiții, deoarece pentru ei achiziționarea clubului românesc este doar o afacere.

Astfel, pentru ca tranzacția să aibă loc, Dinamo trebuie să-și plătească toate datoriile, să obțină licența în luna februarie și să nu retrogradeze.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri