Caută
Close this search box.

Viceprimarul Bădulescu, semn obscen la adresa unei consiliere USR

aurelian bădulescu

Un proiect privind acordarea titlurilor de cetăţeni de onoare mai multor medici din Capitală, printre care Narcis Copcă de la Sfânta Maria, a creat dispute în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Ana Ciceala de la USR a fost numită „criminală” de către viceprimarul Aurelian Bădulescu, care a făcut și un gest obscen.

Proiectul care prevede acordarea titlurilor de cetăţeni de onoare mai multor medici din Bucureşti a trectut de votul CGMB, miercuri, însă a creat dispute în cadrul şedinţei.

Ana Ciceală de la USR a precizat că medicii nu merită aceste titluri, pentru că unii dintre ei nu şi-au depus rapoarele de activitate, iar sistemul de sănătate nu este unul care arată foarte bine.

Replica a venit de la Gabriela Firea, care a declarat că se înclină în faţa medicilor din Capitală, printre care Narcis Copcă, de la Spitalul Sfânta Maria, scrie Mediafax.

O intervenţie a avut şi viceprimarul Aurelian Bădulescu, care i-a transmis Anei Ciceală că nu mai are dreptul să intervină şi a numit-o criminală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri