Caută
Close this search box.

Victor Ciutacu îi face FRAIERI pe românii care au donat bani pentru spitalul de copii

victor ciutacu

Victor Ciutacu, realizator la România TV, i-a calificat drept fraier pe cei peste 200.000 de romani care făcut donaţii Asociaţiei Dăruieşte viaţa pentru a construi în Bucureşti un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Enervat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au declanşat controale şi la Spitalul Universitar din Bucureşti, după gravele evenimente de la Spitalul Floreasca, Ciutacu lansează un atac violent în care le loveşte şi pe Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu de la „Dăruieşte viaţa”.

„Evident că din montajul media nu puteau lipsi cucoanele alea două care îşi construiesc spital pe banii fraierilor”, scrie Ciutacu.

„Gunoaiele astea continua campania de preluare în forţă a conducerilor marilor spitale. De fapt, a bugetelor de investiţii şi de cheltuieli cu aprovizionarea, ca să fiu mai exact.

După ce Floreasca e un caz aproape rezolvat, asaltul s-a mutat la porţile Universitarului. Ce face Digi 24 din oră-n oră, cu tot cu personajele sugătoare de bugete de PR pharma (şi nu numai) pe care le vântură pe post de pricepuţi în domeniu, depăşeşte orice limită de abjecţie.

De pe vremea lui Eugen Nicolaescu nu am mai văzut aşa ceva. Da’ atunci există (şi era viu), cu toate ale lui, Sorin Oprescu. Azi, cu excepţia doctorului Monica Pop, tac somităţile medicale că rahatii-n tufe. Şi îşi merită soarta…

P. S. Evident că din montajul media nu puteau lipsi cucoanele alea două care îşi construiesc spital pe banii fraierilor. Ele sunt backing vocals pentru candidatul fără slujbă, dar cu foame de controlat sistemul sanitar, la Primăria Capitalei”, scrie Victor Ciutacu, pe Facebook.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Nelu Tatar a mers miercuri la Spitalul Universitar din Capitala pentru a verifica informaţiile conform cărora echipa medicală a Secţiei de Ortopedie nu a fost instruită în legătură cu utilizarea noului Bloc Operator al unitatiile medicale.

Membrii Secţiei de Ortopedie ar fi refuzat să intre miercuri în sala de operaţie, inaugurată la mijlocul lunii decembrie 2019, la Spitalul Universitar, pentru că nu li s-ar fi făcut instructajul necesar. Temerile lor au apărut în urma recentelor evenimente de la Spitalul Floreasca.

În acest context, secretarul de stat Nelu Tatar a afirmat că va merge la Spitalul Universitar pentru a se informa în legătură cu situaţia de acolo.

„Astăzi voi merge la Spitalul Universitar, nu neapărat într-o verificare, cât că o informare a situaţiei locale. E o investiţie în blocul operator, desfăşurată de Banca Mondială prin Ministerul Sănătăţii şi vom merge să evidenţiem la faţa locului cum se prezintă.

Ţinem cont de faptul că acolo s-a deschis un heliport iar zilele următoare vor urma vizite şi în alte spitale din Bucureşti. Suntem o echipă din teritoriu care ştie ce se întâmplă în spitalele judeţene, în spitalele orăşeneşti, vrem să vedem ce se întâmplă şi în spitalele din municipiul Bucureşti, care sunt în subordinea ministerului. (…) Ce vreau să vă anunţ, că aceste vizite şi de informare în spitale nu sunt în urma reclamaţiilor. Sunt nişte vizite pe care Ministerul Sănătăţii le face în toate spitalele care sunt în subordinea ministerului. Şi am propus că într-adevăr aceste vizite să devină cotidiene şi să ne putem manifesta, efectiv, la patul pacientului”, a spus sursa citată.

Potrivit oficialilor din Spitalul Universitar, la nivelul unităţii medicale a avut loc o şedinţă, în care s-a analizat prima lună de funcţionare a Blocului Operator, pentru optimizarea activităţii acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri