Caută
Close this search box.

VIDEO. A fost spulberat de mașină, în primele clipe ale anului 2020, când desfăcea șampania!

„Nu pot să cred ca ai plecat atât de repede dintre noi… Nu te voi uita niciodată și mereu tu o să fii viu în sufletele si in gândurile noastre! Ai fost un om extraordinar! Drum lin sper Rai prieten drag si ai grijă de noi de acolo de sus. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris pe Facebook, Florin, unul dintre cei mai buni prieteni ai CELUI DISPĂRUT ÎN PRIMELE CLIPE ALE ANULUI 2020..

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din satul Liteni, comuna Moara, județul Suceava, a murit de Revelion, în timp ce deschidea șampania, spulberat de o mașină.

Nenorocirea s-a produs în primele minute ale anului 2020, în fața unui bar din Liteni.George Parașteac, în foto, sărbătorea Revelionul în bar, alături de mai mulți prieteni, iar la miezul nopții a ieșit în stradă, cu șampania în mână, pentru a ciocni un pahar și pentru a aprinde artificii.

La un moment dat, un tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Peugeot, a intrat în plin în George, restul prietenilor acestuia reușind să se ferească din calea mașinii.

Aceștia au explicat că șoferul nu a avut nicio intenție de frânare, iar după ce l-a omorât pe George a fugit.

În această dimineață, șoferul fugar, Vasile Troia, un tânăr de 21 de ani din comuna Berchișești, cu permis de numai o lună, a fost prins și reținut pentru 24 de ore sub acuzația de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri