Caută
Close this search box.

VIDEO. Dincă, interceptat în arest şi la vorbitor în timpul unei vizite a fiului său

gheorghe dincă

Dezvăluiri uluitoare marţi seară la România TV. Gheorghe Dincă ar fi fost înregistrat în arest, la vorbitor, împreună cu fiul lui, deşi nu s-a spus niciodată că acesta ar fi fost vizitat vreodată de familie. Avocatul Tonel Pop a confirmat, oferind detalii din interceptări.

Avocatul Tonel Pop a confirmat faptul că Gheorghe Dincă a fost interceptat în timpul unei vizite a fiului său în închisoare. Se pare că acesta i-a mărturisit copilului său cum a fost nevoit să scape de Fane Risipiţeanu deoarece acesta nu şi-a putut ţine gura. În plus, acesta a adăugat că va trebui să facă acelaşi lucru şi în cazul unei a doua persoane, tot din cauza faptului că ar putea oferi detalii autorităţilor.

VIDEO

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă a fost interceptat şi în celula sa din închisoare.

Dosarul ”Caracal”, în care Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe adolescentele Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, a fost trimis de DIICOT Parchertului ICCJ pentru verificarea sub aspectul legalităţii şi temeiniciei, procurorul general Bogdan Licu constituind un colectiv de procurori, care va elabora un referat cu propuneri.

”În cursul zilei de azi, 13 ianuarie 2020, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (P.Î.C.C.J.) dosarul “Caracal”, împreună cu rechizitoriul întocmit, pentru verificarea sub aspectul legalităţii şi temeiniciei şi confirmării de către procurorul ierarhic superior”, anunţă Ministerul Public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri