Caută
Close this search box.

VIDEO. Moarte cumplită, pe scenă, chiar de Revelion!

Tragedie fără margini în lumea muzicală. Artistul de 58 de ani a scos 14 albume muzicale de-a lungul carierei sale. În plus, a fost nominalizat la Premiile Grammy în anul 2004 la categoria „Cel mai bun album romantic”.

Marele artist cânta chiar în fața fanilor săi celor mai acerbi, iar atacul suferit și prăbușirea pe scenă au fost surprinse de camerele de luat vederi, spectatorii fiind îngroziți de momentul la care au asistat. Niciunul dintre cei care au mers să îl vadă și să-l asculte nu și-ar fi imaginat că vor asista la o moarte sub ochii lor. Bărbatul fusese luat de pe scenă, iar medicii au încercat să îl resusciteze, dar totul a fost în van, în pofida rugăminților disperate ale tuturor celor prezenți la concert.

Discul cu care JULIANO CEZAR a ajuns la prestigioasele premii printre nominalizați se intitulează „Cowboy vagabundo”. Cântărețul cânta sertanejo, un tip de muzică populară specifică Braziliei, o combinație între samba și bossa nova.

Cântărețul brazilian Juliano Cezar s-a stins pe scenă, în fața fanilor, în timpul unui concert susținut la Rio de Janeiro de Revelion.

„Este cea mai tristă veste pe care v-o putem comunica. Cu durere profundă, Exploson Music vă informează că a murit Cântărețul Juliano Cezar”, este mesajul postat pe pagina de Facebook de casa de producție.

A început să cânte în anul 1985 și a scos 14 albume muzicale. Primul său album a apărut abia în 1997, la 12 ani de la debutul său pe marile scene braziliene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri