Caută
Close this search box.

Violeta Alexandru: Vom simplifica procedurile din REVISAL

Agențiile Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS), cele care efectuează plata beneficiilor sociale, au intrat în Revisal și văd informația necesară pentru ca serviciile oferite să nu mai pună oamenii pe drumuri respectiv să fie livrate mai repede, a afirmat, miercuri, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Mămicile care erau puse pe drumuri după nașterea copilului pentru obținerea alocației sau a indemnizației de creștere copil, cele care depuneau actele pentru revenirea la serviciu după perioada de creștere copil, ca să ofer doar un exemplu, să fie convinse că această echipă guvernamentală este determinată să schimbe lucrurile în bine. Toate serviciile oferite de AJPISuri, pentru care aveau nevoie de date cu privire la contractele de muncă încheiate/în vigoare, se vor derula mai ușor. Urmează simplificarea procedurilor!

AJPIS a reușit să acceseze Revisal! AJPIS a reușit să acceseze Revisal! Îmi vine să spun încontinuu! După toată această perioadă, am ieșit la lumină aici!

Sunt conștientă că vor veni tot felul de detalii tehnice, peste sutele deja gestionate de la primul ”Nu se poate” până acum. Le vom lua unul câte unul. Înapoi lucrurile nu mai pot da”, scrie în mesajul de pe facebook ministrul Muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri