Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă susţine că nu pe ea a făcut-o proastă soţul Olguţei Vasilescu VIDEO

viorica dăncilă

Viorica Dăncilă a afirmat că europarlamentarul Claudiu Manda nu s-a referit la ea când a spus că „nu trebuie să mai fie susţinuţi prosti în funcţii publice”.

„Declaraţia lui Claudiu Manda, am vorbit şi cu Olguţa Vasilescu, am vorbit şi cui domnul preşedinte interimar Marcel Ciolacu. nu  a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă. Claudiu Manda nu putea să atace un guvern, de fiecare dată am spus, nu pot să vorbesc de performanţă, dar pot să vorbesc de eficienta… „, a declarat Dăncilă, după şedinţa CEX al PSD.

„În momentul în care faci o afirmaţie ţi-o asumi dacă eşti un om puternic în momentul în care te referi la o anumită persoană. Eu cred că trebuie să îl întrebaţi de domnul Manda să spună la cine s-a referit. Nu am vorbit cu domnul Manda, am vorbit cu Ciolacu şi cu Olguţa Vasilescu”, a mai spus Dăncilă.

„Nu o să mai susţinem prosti în funcţii publice ca să ne facă de râs pentru că munca noastră de multe ori ne-o aruncă la coş capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care din păcate i-am sprijinit.

Toţi acolo în CEx să ne asumăm greşelile, dar să nu le mai facem”, a spus Claudiu Manda, săptămâna trecută, de faţă cu Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri