Caută
Close this search box.

Andreea Marin, la spital, cu masca de oxigen pe figură!

Andreea Marin și-a speriat fanii, după ce pe o rețea de socializare a apărut o fotografie în care purta o mască de oxigen pe figură.

Andreea Marin le-a transmis urmăritorilor ei că timp de 24 de ore va trebui să poarte un aparat care ii va spune cu certitudine dacă este nevoie să facă sau nu ceva în privinţa stării sale de sănătate. Acesta va înregistra activitatea inimii sale timp de 24 de ore și va înregistra orice anomalie.

„Stresul își spune cuvântul uneori, pentru noi toți. Acum, ca am început anul cu bine și în sfârșit m-am odihnit, am hotărât sa îmi acord atenția pe care o merit. Și tu meriți sa ai liniștea ca… ești bine! Mergi la un control, preventiv”, a mai scris vedeta.

Fosta ”Zână a surprizelor” are temeri în ce privește inima sa și a mers la medicul său cardiolog pentru a vedea dacă au apărut ceva modificări. Vedeta a profitat de timpul liber de la începutul anului, așa că și-a acordat un timp doar pentru sănătatea ei.

Vedeta a făcut de fapt un test de efort. Testarea de efort cardiopulmonar (CPET) este standardul principal pentru evaluarea funcțională cardiorespiratorie. Este un instrument valoros și esential care poate reduce timpul și costurile necesare diagnosticului afecțiunilor care limitează capacitatea de efort.

Cea care i-a liniștit pe internauți a fost tot vedeta de televiziune, care le-a spus că se află la medicul cardiolog pentru un control de rutină.

„Mi-am verificat inima dacă face treaba cum ar trebui, caci e mai bine sa previi și sa te întrebi măcar o data pe an dacă ești bine cu sănătatea, înainte de a avea surprizele neplăcute de care tot auzi în jurul tău, chiar și în cazul oamenilor tineri, activi, la care nu te-ai aștepta să aibă probleme. Și totuși, cu inima nu te joci. Inima ta e viata ta”, a scris pe pagina sa de Instagram Andreea Marin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri