Caută
Close this search box.

Atac fără precedent la „academicianul serviciilor” Ciolacu şi la Pricopie „pro-Securistan”, trimis de George Maior la guvern

marcel ciolacu

„Ciolacu, pe Pricopie să-l votați premier tu și Ponta! ”, îi transmite deputatul (încă) PSD LIviu Pleşoianu preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Liviu Pleşoianu scrie cu o virulență fără precedent.
-Pricopie e cel care a organizat mizeria aia de „dezbatere” a lui Iohannis în campania pentru prezidențiale.
-Pricopie e cel pe care l-a decorat Werner imediat după realegere!
-Pricopie e cel care conduce Academia de Științe ale Securității Naționale, înființată și condusă înainte de George Maior!
-Pricopie e rectorul SNSPA, universitate care tocmai a fost invitată oficial de Soros în rețeaua sa!
-Pricopie a fost membru al comisiei care a decis că marele Coldea poate fi conferențiar.

Ciolacu este un formidabil „academician al serviciilor”, crede Pleșoianu.
În această măreață calitate, Pricopie a zis așa: „Dosarul a fost foarte bun, iar Florian Coldea are o experiență didactică de ani buni. A predat mulți ani la Academia Națională de Informații având calitatea de lector și cadru didactic asociat.”! …De la Finul Sistemului (Ponta) n-aveam nicio așteptare. Însă Ciolacu, acest „academician” al serviciilor, tocmai și-a bătut joc de toți oamenii care au votat azi demiterea lui Orban!

Iată ce zice marele academician al serviciilor Marcel Ciolacu: „Pricopie, un pro-european și un pro-american”… Poate un pro-Securistan, ca și tine, ca și Ponta! ”, a scris deputatul Liviu Pleşoianu pe social media, cu o vehemență, cum spuneam,extremă și fără precedent. De asemenea, se vehiculează (dar noi chiar nu credem) că propunerea lui Pricopie vine de la George Maior, via Victor Ponta!

Noi credem că președintele Klaus Iohannis va rămâne consecvent, așa cum a fost întotdeauna, și îl va propune ca premier tot pe Ludovic Orban.

PS.  Unul din primele comentarii venite la acest material este semnat de doamna Elisaveta Blindu, care are foto și cont normal pe Facebook, nefiind în niciun caz un trol sau hater. Comentariul sună astfel: ” Ponta şi Ciolacu vor să pună un priminstru care face parte din statul paralel, prieten cu Maior, care facea parte tot din statul paralel.” Nu putem comenta decât .. VOX POPULI! Noi nu suntem de acord cu toate acestea, dar – nu e niciun dubiu – percepția populară e MULT MAI IMPORTANTĂ decât ce credem noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri