Radu Banciu a comentat impactul coronavirusului în România, în condițiile în care, miercuri seară, autoritățile au depistat prima îmbolnăvire cu Covid-19 de pe teritoriul țării.

„Nu este momentul să vă îndreptați spre miracole, ci spre igiena personală eventual, spre sistemul imunitar dacă mai aveți ceva bine clădit. Acest lucru vă poate salva”, a spus Radu Banciu în cadrul emisiunii sale de la B1 TV.

„Acum așteptăm consecințele pe care ni le-am imaginat. Doar de asta am fost aici și vi le-am expus. Probabil că, mai repede sau mai târziu acolo, vom ajunge la străzile goale, la metrourile goale, la autobuzele goale. Și Bucureștiul merită să fie un mic Wuhan, de ce să nu o spunem? Ce e interzis în asta? Noi avem stea în frunte? Ce am făcut noi pentru Europa, pentru planeta asta să scăpăm chiar noi?! N-am făcut nimic! N-am făcut absolut nimic!”, a mai spus Radu Banciu.

În opinia acestuia, „am încercat să tragem mâța de coadă. Ne-am bătut joc de toate. De colegii noștri europeni, de partenerii noștri de peste tot din lume. Am încercat să îi păcălim pe toți în toate domeniile”.

194 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =