Caută
Close this search box.

Bărbat ucis de o butelie căzută ”de la mare înălțime” în timpul unei furtuni

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident ”ciudat”. Oamenii legii fac cercetări amănunțite.

O butelie luată pe sus de vânt a lovit şi omorât un bărbat din Australia, un ”accident ciudat” petrecut în timpul unei furtuni în apropiere de Harbour Bridge din Sydney, au anunţat miercuri poliţia şi serviciile de urgenţă, citate de DPA, scrie Agerpres.

Incidentul a avut loc la puţin timp după miezul nopţii, când o butelie de gaz, cu o greutate de 9 kilograme, a căzut ”de la mare înălţime” în timpul unei furtuni şi a lovit un bărbat de 37 de ani care mergea pe o stradă din cartierul The Rocks, a declarat miercuri reporterilor David El-Badawi, inspector în cadrul poliţiei din New South Wales (NSW).

Bărbatul a suferit leziuni grave

Bărbatul a suferit răni grave la piept şi mână şi a fost transportat de un martor la un hotel din apropiere unde starea de sănătate s-a deteriorat, a indicat poliţia.

”Bărbatul era inconştient la sosirea paramedicilor, apoi a intrat în stop cardiac”, a declarat într-un comunicat emis miercuri o reprezentantă a serviciului de ambulanţă din NSW, Kath Rallings.

Potrivit poliţiei şi serviciilor de urgenţă, paramedicii au încercat să-l resusciteze pe bărbat la faţa locului, apoi l-au transportat la un spital unde a decedat din cauza rănilor suferite.

Rallings a descris incidentul drept ”unul la un milion”

”Acesta este un accident ciudat şi o tragedie pentru familia şi prietenii acestui bărbat”, a adăugat ea.

Poliţia a solicitat locuitorilor din cartier să verifice dacă le lipsesc astfel de butelii din balcoane. Sydney şi o mare parte din statul NSW au fost lovite marţi noapte de o furtună însoţită de ploi torenţiale, grindină, vânt puternic şi inundaţii.

Circa 65.000 de locuinţe au fost afectate miercuri de o pană de curent, iar media locale au relatat că mai multe proprietăţi de pe teritoriul statului au fost avariate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri