Caută
Close this search box.

Barna, reacţie rece după ce Nicuşor Dan a primit sprijinul PNL pentru Capitală: O veste bună

Barna

Preşedintele USR, Dan Barna a reacţionat joi pe Facebook după ce candidatul sprijinit de USR pentru Capitală, Nicuşor Dan, a primit şi sprijinul PNL: „Anunţul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucureşti”, a precizat scurt liderul USR.

„O veste bună – PNL tocmai a anunţat că îl susţine pe Nicuşor Dan, candidatul USR pentru Primăria Capitalei. Anunţul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucureşti”, a afirmat Ban Barna pe Facebook.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, joi, că liberalii îl vor susţine pe Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari şanse să o înfrângă pe Gabriela Firea.

„În 2016, bucureştenii au luat o decizie care a dus Bucureştiul în pragul falimentului, care a făcut praf Bucureştiul şi care în loc să rezolve problemele a dus la altele. PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă. În urma acesteia a rezultat clar că toţi candidaţii PNL au şansa de a câştiga alegerile, dar nu avem garanţia că pot câştiga bătălia cu PSD.

În urma discuţiilor avute cu Nicuşor Dan. mai multe discuţii care au vizat problematica Bucureştiullui şi soluţiile, am luat decizia de a-l propune pe Dan candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL. În zilele următoare voi susţine propunerea în faţa Biroului PNL Bucureşti şi în faţa Biroului Politic Naţional al PNL. Obiectivul nostru e să asigure o guvernare locală pentru Bucureşti ”, a anunţat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.

De cealaltă parte, Nicuşor Dan a declarat joi pe Facebook că decizia PNL este un gest „de mare responsabilitate politică”, în contextul în care „PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziţie”. Candidatul sprijinit de USR şi PNL a subliniat că bucureştenii sunt cu un pas mai aproape de a-şi îndeplini dorinţa şi de a avea candidat unic al Opoziţiei pentru Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri