Caută
Close this search box.

Băsescu critică PNL pentru ideea de a nu-şi vota propriile guverne pentru a se ajunge la anticipate

traian băsescu

Traian Băsescu, europarlamentar şi fost preşedinte al României, critică PNL pentru ideea de a nu-şi vota propriile guverne pentru a se ajunge la alegeri anticipate.

„PNL are teslă! Şi ce credeţi că face PNL cu tesla? Să vedem. Nu există ţară în Uniunea Europeană în care partidele la putere să aibe „pasiunea” de a îşi dărma propiile guverne. PDS-ul a făcut-o de două ori, PNL a anunţat deschis prin vocea preşedintelui său că urmează să-şi provoace căderea în Parlament de două ori, după ce a contribuit din plin la reuşita moţiunii de cenzură”, a scris pe Facebook europarlamentarul Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a subliniat faptul că liberaluu au fost „contaminaţi de năravurile proaste ale PSD”, dacă au ajuns la susţinerea nevotării Guvernului. „Contaminaţi de năravurile proaste ale PSD-ului (nu degeaba au făcut ei USL-ul) acum liberalii trâmbiţează nevotarea guvernului „Ludovic al II-lea”. Cum va răspunde PSD-ul dorinţei liberalilor de a nu fi votat guvernul? Simplu: nu vor asigura cvorumul la momentele de vot. Poziţie extrem de uşor de justificat atâta timp cât liberalii nu-şi votează propriul guvern”, completează Băsescu.

Europarlamentarul punctează faptul că PSD ar putea tergiversa tot demersul. „PSD-ul se va prevala şi de aşteptarea deciziei CCR la întâmpinarea pe care a depus-o, tergiversâd votul pentru un nou guvern. Şi uite aşa se intră într-o lungă perioadă de instabilitate politică care va avea ca plătitori PNL şi Preşedintele României, cei care au luat puterea pentru a se juca de-a guvernele care cad. Ca şi la PSD şi la PNL constatăm că deasupra interesului naţional de a avea un guvern stabil, se află interesele de partid sau chiar doar interesele câtorva lideri politici. Păcat! Este cert ! PNL are teslă!”, a conchis fostul preşedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri