Caută
Close this search box.

Bătaie pe şefia PSD Arad între doi GREI politici ai partidului

dorel căprar

Dorel Căprar şi Mihai Fifor se ciomăgesc în public pentru a prinde funcţia de preşedinte al PSD Arad. Alegerile din filiala PSD vor avea loc pe 7 februarie.

Deputatul Dorel Căprar, implicat în dosarul spăgilor de la DRDP Timişoara, îl acuză pe Fifor de metode securiste şi tupeu oltenesc.

„Bună dimineaţa, dragii mei, arădenii mei! Chiar dacă unii colegi cu drept de vot sunt ameninţaţi cu metode securiste şi cu un tupeu oltenesc needucat, în ciuda tentativelor disperate de a prelua conducerea partidului, deşi arădenii nu-i apreciază pe cei veniţi de ‘afara’ ca să facă legea după bunul lor plac, vineri, pe 7 februarie, la PSD ARAD, continuăm să luptăm pentru oameni şi drepturile lor. Avem maturitate, înţelepciune, onestitate, caracter, curaj şi încredere. Dar NU avem şiretenie, tupeu, NU suntem meschini. SUNTEM APROAPE DE ARĂDENI, PENTRU ARĂDENI, NOI SUNTEM ARĂDENI!”, arată Căpra,r într-o postare pe Facebook, referindu-se la Mihai Fifor, fost secretar general al PSD.

Anterior, Căprar a comentat şi la o postare a lui Fifor în care acesta îi îndemna pe pesedisti „să readucem PSD Arad în prim-palnul politicii arădene”.

„Da, Mihai !PSD Arad are deja o echipă puternică, unită, care va merge înainte şi după 7 februarie. Unii s-au situat în afară echipei şi au întors spatele atât partidului, cât şi colegilor care le-au întins o mână la greu deşi echipa le-a adus funcţii de parlamentari, miniştrii, vicepremier, este o problemă ce ţine de caracterul fiecăruia. Şi de cei 7 ani de acasă”, a scris Dorel Căprar, pe pagina lui Mihai Fifor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri