Caută
Close this search box.

Becali, declaraţii incredibile: Mă spânzur dacă ne bate Dinamo

Gigi Becali

Marele meci al fotbalului românesc, Dinamo – FCSB (duminică, ora 20.00), a ajuns să fie o confruntare între o formaţie de pe locul 9 şi alta care n-a mai luat un titlu din 2015.

Derby-ul a decăzut atât de mult, încât până şi lui Gigi Becali a ajuns să-i fie ruşine de zgomotul mediatic creat în jurul acestui meci.

„Dacă ne bate Dinamo, poate rămânem cu ei în play-out. Poate ne bate şi Chindia în următorul meci, ce e imposibil la fotbal? Acum, pe bune, dacă ne bate Dinamo, eu, la revedere! Pe mine nu mă va mai interesa, pentru că va însemna că nu mai avem nicio perspectivă. Şi asta nu pentru că ne-ar bate Dinamo, pentru că se poate întâmpla, mai ales că Dinamo e rivala noastră, nume puternic. Nu mai poţi emite atunci pretenţii la titlu când te bate locul 8 sau 9 din campionat. Nu vreau să o minimalizez pe Dinamo, aşa că nu zic de ei, ci de situaţia în sine. Te bate o echipă de pe locul 9, gata, la revedere, nu mai am ce căuta în fotbal“, a anunţat Gigi Becali într-o intervenţie telefonică la Digi Sport.

Acesta a anunţat că la FCSB va reveni Dragoş Nedelcu, care plecase în Ungaria pentru a semna, sub forma de împrumut, cu Fehérvár, ocupanta locului 2. „A făcut vizita medicală, a făcut tot, şi apoi s-a răzgândit. Aşa a zis că nu mai vrea, dar mai sunt două zile în care poate decide. Am rămas mască, dar n-am ce să fac, dacă băiatul nu vrea. Eu nu pun presiune pe oameni.

Dacă ne bate Dinamo, acolo pun spânzurătoarea, în mijlocul terenului mă spânzur! Acolo unde se pune mingea! Pe bune, dacă mă bate Dinamo, eu la revedere, nu mă mai interesează nimic. Gigi Becali finanţator FCSB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri