Caută
Close this search box.

Bogdan Stanoevici, dat afară de Gabi Firea de la Circul Metropolitan

Primăria Capitalei a anunțat că Bogdan Stanoevici nu va mai fi managerul Circului Metropolitan începând cu 3 februarie, când încep cele 15 zile de preaviz.

Gabriela Firea a anunțat că va numi un alt manager interimar până la organizarea concursului. Anunțul vine la câteva zile după ce Bogdan Stanoevici a făcut publică intenția de a candida la Primăria București, din partea ADER, partidul condus de Neculai Onțanu, potrivit G4Media.

Primăria Capitalei neagă faptul că decizia de a nu-i mai prelungi mandatul lui Stanoevici are vreo legătură cu intenția sa de a candida și motivează, printr-un comunicat de presă transmis luni, că Bogdan Stanoevici a desfășurat un management defectuos care a adus prejudicii Circului Metropolitan:

”Masura a fost luata in baza unei misiuni de control efectuate de Corpul de Control al Primarului General, din care rezulta un management defectuos la nivelul institutiei conduse de Bogdan Stanoevici, atat in calitate de angajator cat si in calitate de ordonator tertiar de credite.

Conform raportului, „in decursul anilor 2017 – 2018, au fost achiziționate trei producții artistice din străinătate în valoare totală de 595.000 euro, care au adus încasări totale de doar 52.000 euro, deși managerul are ca atribuție principală ‘urmărirea modului de realizare a veniturilor proprii programate și găsirea de soluții pentru creșterea acestora (…)

S-a constatat o folosire „ineficientă și neeficace a fondurilor publice fără a exista o corelație cu respectarea principiilor necesității, oportunității, legalității și regularității conform legii”, transmite Primăria Capitalei.

„Managementul, bun sau rău, al unei instituții, se vede în rezultatele instituției. Noi la Circul Metropolitan Bucuresti facem spectacole… și le facem bine. Altfel nu am avea săli pline și nu am refuza spectatori, pentru că nu mai avem nici un loc liber…

Niste neaveniți, niste „neica nimeni” îndrăznesc să numească asta, ca fiind management defectuos… Va las pe voi să apreciați…”, a scris Stanoevici într-o postare pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri