Tânărul de 19 ani din comuna Cristeşti, care este acuzat de uciderea unui bărbat pe care l-ar fi lovit cu pumnul în faţă, a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis de magistraţii Tribunalului Botoşani.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, judecătorii au dispus „arestarea preventivă a inculpatului R.A., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prevăzute şi pedepsite de art.195 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 2 februarie şi până la data de 2 martie, inclusiv”.

Conform anchetatorilor, tânărul este acuzat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a lovit un bărbat care a decedat în scurt timp. El ar fi avut un conflict spontan cu victima, pe care a lovit-o cu pumnul în zona capului, aceasta căzând inconştientă pe un drum din centrul localităţii Oneaga.

„În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, pornite de la un eveniment rutier produs în aceeaşi seară, un tânăr de 19 ani, din comuna Cristeşti, a lovit victima, cu pumnul, în zona capului, aceasta căzând pe sol, după care autorul a plecat în loc necunoscut”, au anunţat, duminică, reprezentanţii Poliţiei.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a declarat decesul victimei în vârstă de 43 de ani.

Tânărul a fost identificat câteva ore mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here