Oficialii de la Banca Națională trăiesc sunt cunoscuți, de mult, pentru salariile uriașe pe care le primesc de la stat, salarii care depășesc consistent – majoritatea – 10.000 lei lunar.

Și să ne mai lase cu povestea de adormit copiii, pe care tot felul de isteți o vehiculează mereu prin spațiul public – crezând că românii sunt proști -, cum că BNR nu ar fi instituție de stat, pe bani publici, având, vezi Doamne, nu știu ce venituri proprii. Da, are, mai închiriază câte un teren de tenis și alte asemenea mărunțișuri, dar toată conducerea este numită de Parlament, iar banii publici curg gârlă prin clădirea de pe LIpscani și Doamnei!

Ei bine, oficialii BNR nu pot tră fără Camembert și alte sortimente de (super)lux, iar asta se vede foarte bine în momentul în care transmit anunțuri de participare la licitație. În data de 10 februarie, Banca Națională a lansat un anunț în SEAP, iar prin această licitație doresc să aschiziționze brânzeturi în valoare maximă de 341.000 de lei.

Conform anunțului publicat în SEAP, oficialii BNR doresc să achiziționeze brânză și cașcaval, iar oferta trebuie să fie cuprinsă între 266.858,36 si 341.366,59 lei.

Brânzeturile se achiziționează atât pentru cantina salariaților, cât și pentru Serviciul de activități auxiliare, dar și pentru Centrul de perfecționare Cumpătu.

 

103 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 9 =