Caută
Close this search box.

Candidat surpriză al PNL la Capitală, PLUS o palmă pentru USR. ”Nu ne mai putem permite încă patru ani cu Firea Faliment”

gabriela firea

”După o luptă de peste 10 ani cu mafia imobiliară, pentru salvarea spațiilor verzi și a clădirilor de patrimoniu, el se bucură, pe bună dreptate, de cea mai mare credibilitate în București. Ca și candidat independent, susținut de toate formațiunile politice declarate de dreapta, ar fi cel mai bine plasat s-o învingă pe Gabriela Firea, în cazul în care alegerile locale rămân într-un singur tur. De ce? Deoarece cunoaște bine administrația publică, știe care sunt problemele Bucureștiului și are soluțiile corecte, are notorietatea și intenția de vot cea mai mare, este perseverent și iubește acest oraș.”

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirmă că Nicuşor Dan este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a candida până acum, argumentând că ”nu ne mai putem permite încă patru ani cu Firea Faliment”.

„Nicușor Dan este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei, dintre cei care și-au anunțat intenția de a candida până acum din partea dreptei.

Alegerea lui Nicușor Dan ar fi, în mod evident, o surpriză mare din partea unui partid, PNL, din care el nu face parte. În PLUS … ar fi și o palmă indirectă pentru USR, din care provine Dan!

Nu ne mai putem permite încă 4 ani cu Firea Faliment. Ar fi un dezastru pentru București!”, scrie deputatul pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri