Caută
Close this search box.

Ce pensie a ajuns să încaseze Nina, soţia lui Ion Iliescu

La aproape 90 de ani, Nina Iliescu a făcut o excepție, alegând să spună în spațiul public ce pensie încasează lunar. Astfel că, fosta primă doamnă a României și-a făcut public talonul de pensie în anul 2018, pentru ca oamenii să vadă suma exactă.

Nina Iliescu a intervenit în spațiul public în momentul în care s-a vehiculat că aceasta ar încasa o pensie astronomică. În timpul celor două mandate de președinte al României, Ion Iliescu a avut numeroase apariții publice, dar soția sa, Nina Iliescu, nu a fost văzută niciodată.

”Intervin foarte rar în spațiul public. Discreția a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum este pentru că mă simt obligată cu o explicație colegilor mei de muncă, atâția câți mai sunt în viață…

Nu, pensia mea nu a crescut ca în povești, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depășește cu puțin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna”, a spus Nina Iliescu pe blogul lui Ion Iliescu, de altfel, aceasta fiind unica sa intervenție, menită să pună capăt zvonurilor despre pensia astronomică pe care ar primi-o, potrivit playtech.ro.

Mai precis, pensia Ninei Iliescu, fost inginer, este de 2.143 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri