Caută
Close this search box.

Ciolacu, despre susţinerea lui Nicuşor Dan: PNL a început cu un abandon campania electorală

marcel ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că, prin susţinerea lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei, PNL recunoaşte public că nu ştie, nu poate şi nu are cu cine să o învingă pe Gabriela Firea în această bătălie electorală.

PNL a început cu un abandon campania electorală! Chiar acolo unde se băteau cu pumnii în piept că e miza cea mai importantă pentru ei: în Bucureşti. După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidaţi – de la fostul premier, miniştri, europarlamentari şi tot ce au mai găsit prin ogradă -, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună. Practic, liberalii recunosc public că nici nu ştiu, nici nu pot, nici n-au cu cine„, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ciolacu mai scrie că Gabriela Firea l-a mai învins o dată pe Nicuşor Dan şi este convins că, „oricâte partide îşi vor ascunde neputinţa în spatele său, va mai pierde încă o dată”.

Biroul Executiv al PNL a aprobat vineri, în unanimitate, susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei, a anunţat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri