Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a declarat, miercuri seară la Digi24, cu privire la propunerea ca Florin Cîțu să fie premier, că de data aceasta PSD nu mai are motiv să boicoteze votul, ca în cazul Guvernului Orban II.

„Mi se pare mai proastă decât propunerea cu Orban II, rămâne să vedem cum vom proceda, noi cei de la PSD. Rămâne să vedem și propunerile de miniștri.

E de râsu-plânsu cine va accepta să guverneze cu dl. Cîțu. El e mai toxic decât dl. Orban”, a spus Claudiu Manda, europarlamentar PSD, la Digi24.

El a adăugat că parlamentarii PSD nu au venit la votul pentru învestirea Guvernului Orban 2 pentru că a fost făcută contestația la CCR și era așteptată o decizie a judecătorilor constituționali.

„Rămâne să vedem cum o să acționăm, dar eu cred totuși că nu putem să nu venim la vot dacă nu există o propunere pe care să nu o agreeze PSD. E clar și că PSD nu are cum să facă o propunere, pentru că președintele a spus public că nu o va accepta.

Decizia nu este a mea, o să o luăm cu colegii din CEX. Acela a fost motivul data trecută, nu mai există acest motiv acum, oamenii ne-au trimis să ne exprimăm prin vot, nu prin boicot”, a completat Claudiu Manda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.