Caută
Close this search box.

Cîţu: Sper că PSD NU va mai tergiversa calendarul. Orban: Eu și colegii mei vom susține această propunere

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a declarat că în cel mai scurt timp va prezenta Parlamentului lista Guvernului şi programul de guvernare.

„Este o propunere care mă onorează şi care mă încarcă de responsabilitate, iar în baza acestei desemnări voi avea discuţii cu partenerii parlamentari pentru constituirea unei majorităţi şi împreună cu Ludovic Orban voi agrea un calendar al negocierilor. (…)

Desemnarea mea este o garanţie a continuităţii în guvernarea PNL, dar şi a orientării strategice a partidului pentru depesedizarea României. În cel mai scurt timp voi înainta Parlamentului lista Guvernului şi a programului de guvernare şi sper că de data aceasta PSD nu va mai tergiversa calendarul”, a declarat Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria.

„Salut decizia președintelui României de desemnare pentru funcția de premier a colegului meu de partid de și de guvern. Este o decizie extrem de importantă, care are ca obiectiv deblocarea situației care este creată artificial de PSD și de prelungirile sale instituționale.

Decizia președintelui este conformă cu voința PNL. Eu și colegii mei vom susține această propunere. Voi fi alături de premierul desemnat Florin Cîțu în toți pașii următori pe care îi vom derula, stabilirea listei membrilor guvernului, finalizarea programului de guvernare.

FOTO: realitatea.net

Vineri dimineață vom avea o reuniune a forului statutar pentru validarea listei guvernului și a programului de guvernare. Eu și colegii mei vom fi implicați în toate discuțiile pentru încercarea de obținere a unei majorități parlamentare”, a spus și Ludovic Orban, citat de digi24.

El a mai spus despre Florin Cîțu că este un liberal autentic și din poziția de ministru al Finanțelor a fost mâna dreaptă a guvernului pe care l-a condus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri